Retailbeveiliging - Master Prevention BV Maassluis

Retailbeveiliging onze specialiteit !
 

Ga naar de inhoud
Retailbeveiliging is onze specialiteit

Elke retailer heeft wel te maken met winkelcriminaliteit. Sommigen van hen hebben er zelfs dagelijks last van. Dit komt enerzijds door winkelend publiek en anderzijds door eigen medewerkers.
De derving is hierdoor hoog. Master Prevention B.V. is uw partner en neemt uw zorgen uit handen waardoor u meer tijd overhoud om in uw eigen onderneming te steken.
Het probleem analyseren, hierop snel handelen en het probleem aanpakken is wat u als opdrachtgever van ons vraagt.
Master Prevention B.V. weet als geen ander wat er zich afspeelt binnen de retail en wij bieden u graag beveiligingsmaatregelen op maat.
Ons doel in retailbeveiliging is: het spoedig terugdringen van derving en het creëren van een veilige werk en winkelomgeving.
Master Prevention B.V. is gespecialiseerd in retailbeveiliging. Master Prevention B.V. heeft zijn dienstverlening volledig gericht op het gebied van retailbeveiliging.
Dankzij onze ervaringen en expertise zijn wij een belangrijke partner in retailbeveiliging geworden. Onze beveiligingsdiensten staan goed aangeschreven..
Uit intern onderzoek is gebleken dat met de inzet van onze winkelbeveiligers de dervingscijfers aanzienlijk en aantoonbaar zijn gedaald.
Daarnaast ervaart het personeel de werkomgeving en kunnen uw klanten winkelen in veilige omgeving.

Onze winkelbeveiligers

Wij vinden een preventief voorkomen erg belangrijk. Er is behoefte aan een optimale en effectieve beveiliging van de winkel. Diefstalpreventie en complete veiligheid op
een hoog niveau worden verzorgd door onze professionals. De aanwezigheid van onze winkelbeveiligers heeft een preventieve werking.
Zij zijn te allen tijde zichtbaar aanwezig, zonder dat uw bedrijfsvoering negatief wordt beïnvloed.
Zij grijpen in bij calamiteiten of diefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen en overdragen.MASTER PREVENTION B.V. IS EEN ERKEND LEERBEDRIJF


+31 617544505

info@masterprevention.nl
Master Prevention BV
Elektraweg  5
3144 CB Maassluis
Nederland
Retailbeveiliging onze specialiteit !
info@masterprevention.nl
M.G. Petronilia CEO
Terug naar de inhoud