Soort beveiliging - Master Prevention BV Maassluis

Retailbeveiliging onze specialiteit !
 

Ga naar de inhoud
Bij Master Prevention B.V. hebben we drie vormen van retailbeveiliging.

Statische beveiliging

Retailers die te maken hebben met overlast of winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze statische beveiligers.
De winkelbeveiliger is dan preventief aanwezig in uw winkel en kan bij iedere vorm van calamiteit of diefstal direct optreden.
De winkelbeveiliger is duidelijk zichtbaar aanwezig wat het veiligheidsgevoel in uw winkel bevorderd. Daarnaast heeft het een preventieve werking.
Onze beveiligers werken als een team met de opdrachtgever en het personeel om het gezamenlijke doel, derving omlaag brengen en veilig winkelklimaat aan klanten bieden, te bereiken.

Collectieve beveiliging

Is retailbeveiliging voor u alleen niet op te brengen bundel dan de krachten met uw collega retailers in de directe omgeving. In dit geval kiest u gezamenlijk voor een collectieve beveiliging ook wel loopdienst genaamd. Hierbij verzorgt een winkelbeveiliger de beveiliging voor een aantal winkels tegelijk. Onze winkelbeveiliger is daarbij ten allen tijde oproepbaar voor de aangesloten retailers en is binnen enkele minuten ter plaatse. In gezamenlijk overleg wordt er een rooster gemaakt dat enkel bekend is bij het management (om ook interne diefstal aan te kunnen pakken).
Naast vaste tijden zoals het openen of sluiten van uw winkel kunnen zij op onvoorspelbare tijden uw winkel bezoeken zodat criminelen geen kans krijgen.
Los van elke situatie blijft onze winkelbeveiliger ten allen tijde oproepbaar in geval van calamiteiten.
Met collectieve retailbeveiliging van Master Prevention B.V. wordt uw winkel, tegen relatief lage kosten, consequent in de gaten gehouden in combinatie met onvoorspelbare aanwezigheid van onze winkelbeveiligers.

Team zakkenrollers beveiligers en interne beveiliging

Naast de winkeldieven zijn er binnen de retail ook zakkenrollers actief. Het geeft en onveilig gevoel aan klanten als bekend is dat zij extra goed op hun eigendommen moeten letten wegens de aanwezigheid van zakkenrollers. Door het inzetten van ons team met beveiligers die in burger mogen su rveilleren kan deze groep worden aangepakt.
Het team zakkenrollers kan in een winkel worden ingezet of voor meerdere winkels als loopdienst. Daarnaast kunnen zij interne onderzoeken uitvoeren om fraude en diefstal door eigen medewerkers op te sporen of tegen te gaan.MASTER PREVENTION B.V. IS EEN ERKEND LEERBEDRIJF


+31 617544505

info@masterprevention.nl
Master Prevention BV
Elektraweg  5
3144 CB Maassluis
Nederland
Retailbeveiliging onze specialiteit !
info@masterprevention.nl
M.G. Petronilia CEO
Terug naar de inhoud